Menors d'edat

Si ets menor de divuit anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar com a usuari. En el cas dels menors de divuit anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

Alguns principis que has de conèixer

En RESTAURANTCALESTEVE.COM és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits en aquest web.


• Mai vam sol·licitar informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que em necessitis.
• Mai compartim informació personal amb tercers, excepte per complir amb la llei o en cas que compte amb el teu autorització expressa.
• Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l'expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, de manera que t'aconsello com usuari que la visiteu periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Regulacions legals a què s'acull aquesta web

RESTAURANTCALESTEVE.COM ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les seves dades personals

• – Identidad del Responsable: RESTAURANT CA L'ESTEVE
• – Nombre comercial: RESTAURANTCALESTEVE.COM
• – NIF/CIF: B-59553917
• – Dirección: Casetes Ca N'Oliveró. Ctra. Martorell - Terrassa, km 4.700 CP: 08755 CASTELLBISBAL
• – Correo electrónico: info@restaurantcalesteve.com


Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que enviats a través dels formularis del web rebran el tractament de dades de "Usuaris de la web i subscriptors".
Per al tractament de dades dels usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.


Quins són els teus drets quan ens facilita les seves dades?


Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en RESTAURANTCALESTEVE.COM estem tractant dades personals que el concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:
• Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.
• Sol·licitar la rectificació o supressió.
• Sol·licitar la limitació del seu tractament.
• Oposar-se al tractament.
• Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir, rectificar, suprimir o oposar-se al fet que matengamos les seves dades.
Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web la informació recopilada podria incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En RESTAURANTCALESTEVE.COM hi ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tractem la informació que em faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis).

RESTAURANTCALESTEVE.COM no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l'usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ.

Legitimació per al tractament de les seves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentimiento.Para contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment actiu amb aquesta política de privacitat.


Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no se sol·liciti la seva supressió per part de l'interessat.

Dades de navegació

En navegar per RESTAURANTCALESTEVE.COM es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:
• Google Analytics.
• Histats.

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demográfic